Juridisch gedoe, met je werknemer, je baas of je opdrachtgever

Op juridische conflicten zit je niet te wachten. Je hebt wel wat beters te doen. Je wilt doen waar je goed in bent, en wat je leuk vindt.

Ondernemen, als je ondernemer bent. Je bedrijf laten bloeien en groeien. Tevreden mensen om je heen. Waar je op kunt bouwen.

Als je voor een baas werkt: met plezier en voldoening naar je werk gaan. Goed team om je heen, een leidinggevende die je tijdens het beoordelingsgesprek complimenten geeft.

Het laatste wat je wilt is -juridisch- gedoe. Zorgen of conflicten op je werk.

Als er wel eens iets gebeurt, dan is het wel zo fijn ​dat je direct weet waar je met je dringende juridische vraag -even- terecht kunt.

Als advocaat arbeidsrecht help ik werkgevers, werknemers en zelfstandigen met hun juridische problemen en vragen. Ik weet vanuit mijn ervaring snel de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden van jouw zaak te doorgronden. Ik geef heldere, begrijpelijke én eerlijke adviezen.

Jouw zorgen wegnemen is een van mijn prioriteiten. Zodat jij je kunt concentreren op doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Mr. Myriam Supičić

​Sinds 1993 advocaat in Amsterdam. Gaandeweg gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Ik heb vele werkgevers en werknemers met succes bijgestaan. In tal van zaken. Ik weet van de hoed en de rand. Ik heb veel gezien, veel meegemaakt. Ook spraakmakende zaken. Iedere zaak is weer uniek en uitdagend. De best mogelijke oplossing, bij voorkeur praktisch, als het kan, buiten de rechtszaal. Ik streef naar een praktische – en snelle –  oplossing, dat is wel zo plezierig. Soms kan het niet anders, en moet er geprocedeerd worden. Dat bespreken we, we schatten je kansen in, en ook dan gaan we voor de beste oplossing.

Supičić? Waar komt die naam vandaan?

​Deze vraag hoor ik vaak. ​Mijn vader was een Joegoslaaf, destijds uit Joegoslavië gevlucht vanwege het Tito-regime. Naar Zwitserland. Hij was arts. Hij ontmoette mijn moeder, een Nederlandse. Zij was verpleegster, en op zoek naar wat meer avontuur en geluk in haar leven. In Zwitserland.

Ik ben  in Luzern geboren, en heb de eerste 6 jaren van mijn leven in Zwitserland gewoond. Ik kom nog steeds heel graag in mijn geboorteland, en het land van mijn vader.

Soroptimisten International

Ik ben lid van de Soroptimisten, een internationale club van vrouwen, opgericht in 1921, die opkomt voor de rechten en belangen van  vrouwen en meisjes over de hele wereld. Wij zetten ons met 72.000 vrouwen in 120 landen in via acties, belangenbehartiging en bewustwording. In Nederland zijn we actief met 100 regionale clubs, waar ik lid ben van de Soroptimisten Gooische Meeren

Soroptimist Logo

The Elephant Parade

Ik draag de social enterprise “the Elephant Parade” een warm hart toe. Een sympathiek project opgezet door twee Nederlanders vader Mark en zoon Mike Spits, ter bescherming en voorkoming van het uitsterven van de Aziatische Olifant.
Zie ook mijn pagina The Elephant Parade, met het adres van Kunst en Kadootjes in Gorinchem, waar je de prachtig beschilderde olifantjes kunt kopen, waarmee je aandacht vraagt voor het lot van de Aziatische Olifant.*

(* geen affiliate! )

Waarmee kan ik je helpen?

​Bel of mail me.

Dan maken we telefonisch kennis met elkaar, en kijken we wat ik voor je kan doen. Vrijblijvend natuurlijk.

Lees hier wat een aantal van mijn tevreden cliënten over mij en mijn dienstverlening zeggen.

Lees hier welke problemen ik eerder oploste. ​

Myriams Update

Regelmatig een nieuwsbrief in je mailbox. De laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, tips, af en toe een opvallend, grappig of bijzonder verhaal, altijd interessante feiten.

Meld je hier aan.