Op een arbeidsconflict zit je niet te wachten.

Soms ontkom je er niet aan:

– Een medewerker die niet functioneert. Je wilt hem ontslaan.
– Of je bedrijf groeit niet zo hard als je had verwacht, en nu wil je reorganiseren. Hoe pak je dat aan?
– Of die zieke medewerker die niet wil meewerken aan zijn re-integratie. Wat moet je doen?

Dan zit je al snel met een conflict. Dat moet opgelost worden. Het liefst zo snel en praktisch mogelijk. Bij voorkeur op een voor alle partijen zo plezierig mogelijke manier.

Het arbeidsrecht, een boeiend rechtsgebied

Het is continu in beweging. Het beweegt mee met de maatschappelijke veranderingen. Nu weer de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans), sinds januari 2020. Opvolger van de WWZ (Wet Werk en Zekerheid).

Voor jou, als ondernemer, soms lastig te volgen. Voor mij gelukkig niet. Ik heb in vele honderden zaken geadviseerd en geprocedeerd.

Eerlijk advies door een betrokken advocaat

Ik kan, vanuit mijn ervaring, een goede inschatting geven over de mogelijkheden of de onmogelijkheden in jouw zaak. Ik adviseer je praktisch, snel en oplossingsgericht. Na het maken van (prijs)afspraken, ga ik voortvarend te werk. Om het maximale uit je zaak te halen.

Ik kan je niet beloven dat je altijd zult winnen. Soms sta je niet helemaal in je recht. Of zijn je kaarten niet zo sterk. Maar ook dan zet ik alles op alles om voor jou het beste resultaat te behalen.

In of buiten rechte

Bij voorkeur los ik problemen op buiten de rechtszaal. Als het echt niet anders kan, voer ik juridische procedures. Ik geef je van te voren natuurlijk een helder én eerlijk advies. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

Redelijke tarieven

Mijn tarieven zijn redelijk. Op uurbasis of, als het mogelijk is, een fixed fee. En geen vage kosten, zoals kantoorkosten. Je weet precies waar je aan toe bent.

Wil je eens met mij overleggen?

Bel me of mail me. Dan maken we telefonisch kennis met elkaar, en kijken we wat ik voor je kan doen. Vrijblijvend natuurlijk.