Het arbeidsrecht heeft altijd twee kanten. En het beweegt ook sterk mee met de maatschappelijke ontwikkelingen. Dat maakt dit rechtsgebied zo boeiend.

Omdat ik zowel ondernemers, werkgevers, werknemers als zelfstandigen bij sta, doorzie ik de verschillende invalshoeken. Ik speel daar op in: zodat ik voor jou het hoogst mogelijke resultaat uit jouw zaak haal.

Werkgever

Als werkgever heb je, naast het je bezig houden met je core-business, regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Soms weet je het gewoon even niet. Het hebben van personeel kan soms behoorlijk wat zorgen met zich mee brengen.

Heb je te maken met een arbeidsconflict, wil je een werknemer ontslaan, denk je aan een reorganisatie, of weet je niet of je de re-integratie met je zieke werknemer wel goed hebt aangepakt?

Als advocaat arbeidsrecht ondersteun ik jou als werkgever op alle vlakken van het arbeidsrecht.

Werknemer

Als werknemer wil je je werk zo goed mogelijk uitvoeren. Je weet dat je plichten hebt, maar ook rechten. Het liefst wil alles in pais en vree oplossen met je baas of je leidinggevende. Maar soms weet je het gewoon niet meer.

Heb je te maken met gedoe over vakantiedagen, schuift jouw werkgever je ineens een beëindigingsovereenkomst voor je neus, of ben je arbeidsongeschikt en denkt jouw werkgever daar anders over?

Als advocaat arbeidsrecht kun je als werknemer bij me terecht voor alle vragen op het gebied van het arbeidsrecht.

Zelfstandige

Je kiest er voor om met een zelfstandige te werken, in plaats van met een werknemer. Op basis van een managementovereenkomst bijvoorbeeld. Of je kiest er voor om je in te laten huren als zelfstandige. Voldoe je wel aan de wettelijke vereisten? Heb je niet te maken met een fictief of verkapt dienstverband? Wat mag wel en wat mag niet?

Als advocaat arbeidsrecht denk ik met je als zelfstandige mee, zoeken we samen naar oplossingen. En als het niet anders kan, zal de zaak voorgelegd worden aan de rechter.

Heb je een vraag of een probleem op het gebied van het arbeidsrecht? Bel of mail me, dan kijken we wat ik voor je kan doen. Vrijblijvend natuurlijk.

Myriams Update

Regelmatig een nieuwsbrief in je mailbox. De laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, tips, af en toe een opvallend, grappig of bijzonder verhaal, altijd interessante feiten.

Meld je hier aan.